Винпром Карнобат продължава да подкрепя успешните ученици от гимназиите в град Карнобат.

Инвестициите в образованието винаги са били сред приоритетите на Винпром Карнобат. Водени от желанието си да мотивираме младите хора, да развиват интелектуалните си и професионални умения,  учредихме годишни отличия за успели карнобатски ученици. Те се присъждат на ученици с високи постижения в научната и професионалната подготовка, по време на средното и професионално образование. Отличията ще бъдат връчени през месец май 2023 – в края на учебната година. Целта ни е да поощрим младите хора, да продължат да работят за своето личностно развитие.

Миналата година Винпром Карнобат връчи на всеки от отличените ваучер, на стойност 400 лв. за закупуването на книги в книжарница „Сиела“ и грамота.

За учебната 2021-2022 година носители на отличието бяха общо девет ученици , трима от СУ „Св.св.Кирил и Методий“ – Нана Цонкова, Марина Атанасова, Радко Василев. Тази година смятаме да надградим нашата инициатива и да изненадаме нашите отличници с допълнителни награди, които ще обявим в края на учебната година. Пожелаваме на вашите ученици, силен дух и високи.

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *