За втора поредна година „Винпром Карнобат“, раздава отличия за успешните ученици в най-елитните училища в град Карнобат.

Инвестициите в образованието винаги са били сред приоритетите на Винпром Карнобат. Водени от желанието си да мотивираме младите хора, да развиват интелектуалните си и професионални умения, учредихме годишни отличия за успели карнобатски ученици. Те се присъждат всяка година на ученици с високи постижения в научната и професионалната подготовка, по време на средното и професионално образование.
„Това е най-ценния подарък, който бихме могли да им направим. Знанието е оръжие, сила, с която те умело ще се справят с предизвикателствата на съвременният живот. Нашите училища са мястото, където младежите имат възможност да „отворят очи“ за света, да добият знания и интерес към науката и изкуството и по-късно да бъдат активни и грамотни граждани на обществото ни“, споделят от ръководството на Винпром Карнобат.
В това вярва ръководството на „Винпром Карнобат“ – най-големия производител на вино и ракия в България. От години желанието ни е да интегрираме младите хора от района и да им предоставяме възможност за професионална квалификация и развитие.
За учебната 2022-2023 година носители на отличието бяха общо девет ученици от горен курс, избрани от най-елитните училища на гр. Карнобат. На успешните ученици бяха връчени грамоти за отличен успех, както и ваучери на стойност от 400 лева на човек, за закупуване на книги от книжарници Сиела. Тяхното награждаване трябва да послужи за стимул и пример на останалите ученици, които трябва да знаят, че всеки от тях може да бъде на мястото на отличниците.
Наградени като най-добрите ученици за 2023 година са:
От СУ „Св.св.Кирил и Методий“, гр. Карнобат:

  1. Габриела Димитрова Атанасова – 8 б клас;
  2. Йоана Минчева Андреева – 10 б клас;
  3. Жанета Йорданова Енчева – 11 б клас

На всички ученици пожелаваме приятно и изпълнено с позитивни емоции лято, а също така силен дух и високи постижения!

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *