Като продължение от дългогодишната инициатива на „Винпром Карнобат“ за подпомагане на успешните ученици в град Карнобат, тази година основаваме МЕСТНА ИНИЦИАТИВА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ НА МЛАДЕЖТА.

Водени от желанието си за устойчиво развитие на Карнобат и района и работейки от десетилетия с хората тук, ние сме на ясно, че един от най-сериозните въпроси, на които трябва да намерим решение е създаването на подходяща и привлекателна среда за живот и развитие на нашата младеж.

Това е причината да стартираме с конкретни действия.

Като първа стъпка създадохме близки контакти с ръководителите на най-елитните учебни заведения на града и започнахме да поощряваме най-добрите ученици с ваучери, които служат за закупуване на учебни материали.

Нашите годишни отличия за успели карнобатски ученици са факт в продължение на години. Те се присъждат на ученици с високи постижения в научната и професионалната подготовка, по време на средното и професионално образование. Отличията ще бъдат връчени  в края на учебната година, през месец май 2024. 

Миналата година Винпром Карнобат връчи на всеки от отличените ваучер, на стойност 400 лв. за закупуването на книги в книжарница „Сиела“ и грамота.

За учебната 2023  година носители на отличието бяха общо девет ученици от горен курс.

· Наградени като най-добрите ученици за 2023 година от СУ „Св.св.Кирил и Методий“ гр. Карнобат

Габриела Димитрова Атанасова от 8 б клас

Йоана Минчева Андреева от 10 б клас

Жанета Йорданова Енчева от 11 б клас

Тази година продължаваме да сме до нашите усърдни и трудолюбиви млади хора, които ще обявим в края на учебната година. Пожелаваме на всички ученици, силен дух и високи постижения!

Категории: Uncategorized